Ingecheckt…

Inmiddels al een paar uur op Schiphol. Iedereen verzamelen, de laatste kilo’s bagage verdelen, de kisten met te doneren goederen dicht en geseald, afscheid nemen…
385 kg bagage, alle ruimte benut. Hiervan meer dan 150 kg donaties: veel gereedschap, de nodige onderdelen voor de bouw, medische middelen voor de kliniek, schoolspullen en natuurlijk voetballen en speelgoed voor de weeshuizen. De eerste spanning is er af. Wij zitten nu aan de koffie en gaan over ruim een uur vliegen. Willen jullie meebidden dat al die spullen straks in Mozambique aankomen, maar ook door de douane geaccepteerd worden? Dit is niet vanzelfsprekend in Maputo.

Vele gulle gevers hebben meegedaan dit mogelijk te maken. Dank jullie wel!! Als jij ook nog wilt ondersteunen door te geven, voel je vrij. Graag voorzien we ook de kliniek van extra water en een nieuwe auto voor ziekenvervoer, en daarvoor is je gift nog steeds nodig.

Als u ons zoekt: wij zijn met een team van 11 mensen de komende weken aan de slag “op locatie”. En… we hebben er zin in! Groet van Henk, Christiaan, Wim, Paulien, Leo, Jos, Jeppe, Thea, Kees, Herma en Gerrit.

doneer meteen!

Uw gift wordt gebruikt voor het aanschaffen van materialen zoals medische tests en bouwmaterialen. Elke gift komt 100% ten goede aan de mensen die het hard nodig hebben.
  • Ik wil graag een bedrag overmaken van:
  • € 0,00
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Comments

  1. Rianne de Koning

    Goede en gezegende reis gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.