Gepakt…

Was het even stil? Verhalen gemist? Nou, op de achtergrond ging het gelukkig allemaal gewoon door. En inmiddels staat alles weer klaar voor de volgende reis.

Deze keer geen team, want daarvoor moet je met twee of meer zijn. Gerrit gaat alleen. Leiderschap-, managementtraining, coaching… Inmiddels hangt de ontwikkeling gelukkig niet meer alleen af van de bezoeken aan Hope Clinic drie keer per jaar. Er wordt inmiddels ook regelmatig gebeld, via de bekende internetkanalen, en gemaild.

Morgen is de reis, voor een volgend bezoek van bijna 4 weken aan “onze” kliniek. We gaan het hebben over “Governance”, hoe het ziekenhuis wordt aangestuurd, ook hoe de toekomstdromen van de kliniek in plannen vertaald kunnen worden. Er zijn veel vragen over het personeelsbeleid, maar ook over hoe je de financiën “gezond” organiseert.

Klinkt saai voor jullie als lezers? Tja, het fundament uitgraven en maken is nu eenmaal niet het meest sexy onderdeel van een bouwproject, maar o zo van wezenlijk belang, ook voor de positie en toekomst van Hope Clinic.
Veel mensen bereiken met de liefde van Jezus, door middel van een gezonde kliniek, daar gaat het om!

Willen jullie meebidden voor wijsheid, veiligheid en een mooie samenwerking?
En meedoen kan natuurlijk ook door Follow financieel te ondersteunen.
We houden je weer op de hoogte de komende weken.

Comments

  1. Hennah

    Een goede reis en we ‘ll be praying..

  2. Aafke

    Veel wijsheid en zegen toegewenst Gerrit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.