Een mooi team…

De e-mails vliegen heen en weer tussen Nederland en Guinee. Er wordt al hard gewerkt en voorbereid door een heel enthousiast groep mensen.
In oktober kwamen we met dit team bij elkaar om kennis te maken en het project voor te bespreken en nu is het bijna zo ver: volgende week donderdag vertrekken we naar Hope Clinic!

We gaan iets langer onderweg zijn dan eerder gepland, omdat vliegen via Monrovia (Liberia) vanwege de verkiezingen toch nog te gevaarlijk is. Nu vliegen we naar Conakry, de hoofdstad van Guinee. Dat ligt veel verder weg van Hope Clinic dan Monrovia, om precies te zijn: een autoreis van twee dagen in plaats van één. Schouder aan schouder hobbelen over wegen die heel wat anders zijn dan we hier zijn gewend, maar een mooie route, de regentijd ongeveer voorbij, zomerse temperaturen 😉 …

Heel blij zijn we dat ook Adrie met ons meegaat, een bekende zendelinge van Cama Zending. Ze kent de kliniek, de cultuur en de taal en gaat het team ondersteunen in het trainen van diverse verpleegtechnische vaardigheden. Fijn om dit zo in goede samenwerking met Cama Zending te kunnen doen.

Wilt u meedoen en ons ondersteunen? Een gift of gebed wordt enorm gewaardeerd! We houden jullie de komende weken op de hoogte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.