Een frisse start

hope-clinic-nzao
Aan het begin van deze week zaten we nog aan de koffie in Luxemburg waar we genoten van een korte vakantie en nu is het al zo ver! Zondag stappen we in het vliegtuig richting Liberia om daarna in een dag door te rijden naar N’Zao, Guinee.
Voor Herma is het de eerste keer daar; ze is heel benieuwd naar het ziekenhuis, het zendingswerk daar en de mensen die er werken. Voor Gerrit is het nu echt de tijd om daar aan het werk te gaan, samen met Dr Yaraduno en directeur Antoine. Managementondersteuning… een mooi woord dat inhoud zal moeten krijgen door de vragen die daar gesteld gaan worden en vervolgens, door gezamenlijk op zoek te gaan naar antwoorden. Antwoorden die het ziekenhuis stapje voor stapje verder zullen leiden op de weg naar volledige zelfstandigheid en een groeiende impact in een omgeving waar de roep om goede gezondheidszorg steeds luider klinkt. 
Gerrit blijft 1 maand en Herma gaat na 2 weken weer naar huis. Agaath Bakker, de zendelinge / verpleegkundige die daar ook werkt, stuurde ons foto’s waarop te zien is dat men alvast een grote schoonmaak houdt zodat we een mooi, fris ziekenhuis te zien zullen krijgen…
In het filmpje is te zien zien waar we naartoe gaan en wat de plannen zijn voor de komende tijd.
 


doneer meteen!

Uw gift wordt gebruikt voor het aanschaffen van materialen zoals medische tests en bouwmaterialen. Elke gift komt 100% ten goede aan de mensen die het hard nodig hebben.
  • Ik wil graag een bedrag overmaken van:
  • € 0,00
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.